University of South Carolina

University of South Carolina

I renditur ne Top 105 universitetet me te mira ne bote sipas "US News and World Report, 2019", University of South Carolina gersheton eksperiencen e gjate ne krijimin e studenteve model me lidhjet e forta qe ka me kompanite te cilat operojne ne USA. Sikur te mos mjaftonte kjo, University of South Carolina kete sezon te ri akademik eshte i hapur te pranoje sa me shume studente shqiptar duke hequr keshtu cdo kufizim qe ka ekzistuar me pare per studentet international.

  • Tashme nepermjet StudyCare te gjithe studentet shqiptare mund te pranohen direkt pa patur nevojen e nje programi pergatitor per ne universitet.
  • I cilesuar sipas "ADT Security, 2018" si nje nga 6 kampuset me te sigurta ne USA, ky universitet garanton sigurine dhe mbeshtetjen ne cdo hap te cdo studenti i cili ndjek studimet ne University of South Carolina. 
  • Me nje nga programet e Hotelerise dhe Turizmit me te mirat ne vend i cili renditet ne vend te 10 sipas "Journal of Hospitality and Tourism Education, 2017".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Nje nga arsyet sepse une zgjodha University of South Carolina eshte klima e cila eshte e njejte me te vendit nga ku une vi. Gjithashtu qyteti eshte nje nder me te sigurtet ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe njerezit jane shume te mire dhe mikprites."-Shanshan nga Kina