Louisiana State University

Louisiana State University

Nje nga universitetet gjigande dhe nje nga universitetet akademikisht me te suksesshme ne rang kombetar eshte dhe LSU-Louisiana State University. Nje nga pak universitete te cilat zoterojne "Land-grant, sea-grant dhe space-grant", qe do te thote te gjithe studentet e ketij universiteti mund te marrin pjese ne kerkime shkencore te cilat perfshijne eksperimente ne toke, ajer dhe det.

  • I vendosur ne Top 150 universitetet me te mira ne bote sipas "Forbes, 2016", LSU eshte nje nga destinacionet akademike me te frekuentuara nga studentet vendas dhe ata te huaj.
  • #1 ne rang kombetar per programet e Bachelorit ne "Landscape Architecture" sipas "Design Intelligence, 2016".
  • I renditur ne Top 10 per degen e "Petroleum Engineering", LSU eshte nje nga universitetet lider persa ju perket inxhinierive te ndryshme dhe specifikisht per Petroleum Engineering.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Eshte shume qef ketu ne Lousiana por ju nuk keni perse me degjoni mua, thjesht ju sugjeroj qe te vini e ta provoni vete. E kam shijuar jashtzakonisht shume duke takuar njerez te rinj dhe duke u antaresuar ne klube sportive dhe jo vetem."-Tolu nga Nigeria