UMass-University of Massachusetts Boston

UMass-University of Massachusetts Boston

Nuk qytet me te suksesshem akademik se Boston dhe kaq afer qendrave te medha ekonomike dhe sociale si New York. Sot per te gjithe studentet Shqiptar vjen nga StudyCare, UMass Boston dhe tashme me Direct Entry dhe pa asnje dallim nga studentet vendas. Perpos vendndodhjes se "arte" qe ka UMass Boston kujdeset qe edhe mesimdhenia dhe trajtimi i studenteve si te barabarte, te jete ne te njejtin standart qe Boston ka caktuar per te gjithe universitetet.

  • Tre prej degeve te Bachelorit ne kete universitet jane te renditura ne Top 100 ne rang kombetar sipas "U.S. News & World Report".
  • "CEO Magazine" e rendit UMass Boston ne kategorine e pare te universiteteve qe ofrojne dege Biznesi.
  • Sipas "The Princeton Review", UMass Boston eshte universiteti #1 ne te gjithe Northeast part of USA.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Cfare me pelqen shume nga ky universitet eshte se perdite takoj dhe bashkepunoj me njerez te rinj nga e gjithe bota ne UMass."-Ana Carolina de Araujo nga Brazili