University of Illinois at Chicago

University of Illinois at Chicago

Nje nga universitetet me terheqes dhe me te suksesshem te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, University of Illinois at Chicago. Me nje nga facilitetet me te mira ne vend dhe nje staf akademik nga me te pergatiturit ne USA, ky universitet automatikisht kthehet ne nje nga me te kerkuarit nga studentet vendas dhe te huaj. I vendosur ne nje nga te ashtuquajturit Big Markets ne USA, University of Illinois at Chicago ju ofron studenteve nje platforme tashme te ngritur per nje karriere sa me te suksesshme ne cfaredo dege qe ata zgjedhin te ndjekin.

  • Universiteti me i madh ne te gjithe Chicagon, University of Illinois, hap dyert kete sezon akademik per me shume studente te huaj se kurre.
  • I renditur ne TOP 150 ne rang kombetar sipas "U.S. News & World Report", ky universitet i ka hedhur bazat e tij vite me pare dhe tashme sa vjen e forcohet me shume.
  • I renditur ne Top 70 ne USA sipas "Times Higher Education", ky universitet renditet nder me te miret per student satisfaction.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Une doja te dija me shume mbi si jetojne persona te ndryshem ne vende te ndryshme. Mendoj se eshte e rendesishme qe te krahasosh dy modele te ndryshme jetese dhe per kete me ka ndihmuar shume University of Illinois at Chicago."-Viktoriia nga Ukraina