University of Utah

University of Utah

Nje nga pak universitetet ne Utah, University of Utah karakterizohet nga mikpritja per te gjithe studentet e huaj duke e bere ambjentimin shume me te thjeshte per te gjithe. I vendosur ne qytetin e dyte me te lumtur ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes sipas "WalletHub, 2017". Tashme per te gjithe studentet shqiptar qe aplikojne nepermjet StudyCare, programet e ketij universiteti ofrohen Direct Entry.

  • Universiteti me programin me te mire Bachelor ne vend per video game design sipas "Princeton Review".
  • I renditur ne Top 120 universitetet me te mira sipas "US News and World Report, 2019".
  • Me nje numer alumnish te famshem si: David Neeleman krijues i JetBlue Airways dhe Ed Catmull Co-founder dhe president i Pixar Animation Studios.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Duke qene nje tip aventurier, sapo pash vendndodhjen e universitetit ne Salt Lake isha menjehere i terhequr nga sfida. Universiteti eshte nje universitet qe bazohet ne kerkimet shkencore dhe mund te perfitosh dije ne cdo moment qe je ne universitet."-Rohan Srinivas nga India.