New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) eshte dizenjuar per te pergatitur gjeneraten e re te cilet kane pasion performimin dhe artet vizuale dhe duan te mesojne duke u praktikuar me projekte ne fushen e zgjedhur. Ju do t'ju jepet mundesia te krijoni projektet tuaja ne nje komunitet studentesh te zgjedhur si dhe pedagogesh te njohur ne te gjithe boten. Akademikat e universitetit jane te nderthurura me anen praktike ne menyre qe t'ju ndihmoje te dilni sa me te pergatitur ne tregun e punes. 

NYFA tashme ka kampuse ne New York City, Los Angeles, South Beach ne Miami, ne Sydney dhe Gold Coast si dhe programe nje vjecare me kampus ne Florence. 

Shume emra te njohur ku mund te permendim Martin Scorsese, Al Pacino, Robert Downey Jr., Jamie Foxx, Jodie Foster, etj, kane zgjedhur New York Film Academy per te mbajtur seminare te ndryshme mbi fushat perkatese.

Disa nga programet qe mund te studioni jane: 

  • Filmmaking
  • Acting for Film
  • Screenwriting
  • Producing
  • Photography
  • Illustration
  • 3D Animation & Visual Arts
  • Game Design
  • Musical Theatre & Film

NYFA ofron programe nga 1 deri ne 8 javore per Acting, Screenwriting, 3D Animation, Producing, etj.

Gjithashtu universiteti ofron programe per femije dhe adoleshent ne formen e kampeve verore. 

*Direct Entry Available*