The Hague University of Applied Sciences

Hague Unviersity of Applied Sciences eshte nje universitet i bazuar ne praktike. Universiteti ofron programe ne Anglisht dhe kerkohet nje nivel i Anglishtes B2 per tu pranuar ne programet Bachelor dhe C1 per programet Master.

Programet e Bachelorit si dhe te Masterit ndahen ne:

  • Business and Management
  • Public Management, Law and Safety
  • Health, Nutrition and Sports
  • IT and Design
  • Technology, Innovation and Society 

Qyteti i Hague hyn tek qytetet 'student-friendly' me cmime mesatarisht me te lira ne krahasim me qytetet e tjera te Hollandes. Gjithashtu konsiderohet si nje qytet shume i sigurte per studentet. 

Unviersiteti mundeson internshipe ne kompanite e tij partnere por gjithashtu CV-ja juaj do te jete e mbushur me praktika te ndryshme gjate studimeve gje qe do ju lehtesoje me vone punesimin.

"Jam shume e kenaqur te zgjodha te studioj ne kete universitet. Cdo gje eshte kaq praktike dhe per momentin po ndjek nje internship prane International Criminal Court - ICC ku jam duke mesuar shume. Universiteti i ofron te gjitha mundesite per te qene e suksesshme ne karriere. Per sa i perket qytetit, nuk do te kisha zgjedhur te jetoja ne asnje qytet tjeter ne Hollande. Eshte shume qytet i sigurte dhe i qete gje qe me lejon te fokusohem ne mesime me mire." - Anxhela

*Direct Entry Available*