Colorado State University

Colorado State University eshte nje komunitet mikprites dhe divers me me shume se 27.000 studente nga e gjithe USA dhe 99 shtete te tjera te botes. CSU ndodhet ne Fort Collins, i cili eshte i perfshire ne listen e "Places of Innovation" per shkak te industrise se teknologjise dhe bizneseve. Vete qyteti shquhet per sigurine dhe pastertine, kosto te arsyeshme te jeteses dhe mundesi te pafundme per internship-e.

Disa nga arsyet pse Colorado State University eshte vendi i duhur per ju jane:

  • Pjese e Top 78 universiteteve me te mira ne USA;
  • Pjese e Top 201 universiteteve me te mira ne bote;
  • Pjese e Top 61 shkollave publike te vendit sipas "National University Rankings";

Disa nga programet qe do te mund te studioni ne CSU jane:

  • Agricultural Science
  • Business Administration
  • Computer science
  • Civil Engineering
  • Finance
  • Tourism Management

Nuk duhet te hezitoni per te nisur studimet tuaja ne CSU, pasi ambjenti eshte i bukur dhe njerezit ketu do tju ndihojne nese keni nevoje per dicka - Fatima nga Peru.