DREW University

Drew University eshte shkolle e arteve liberale ne USA, dhe eshte pjese e Tier 1 (universitetet me te mira ne US). Drew, nje universitet klasik i arteve liberale, qe shquhet per klasat e vogla dhe vemendjen personale per cdo student, eshte i vendosur ne qytetin piktoresk dhe miqesor te Madison, New Jersey. 

Ky universitet:

  • Eshte pjese e Top 50 shkollave qe krijojne te ardhme;
  • Eshte #89 ne listen e universiteteve me te mira per arte liberale ne US;
  • Ka mbi 60% te te diplomuarve me PhD nga Top 50 universitetet globale;
  • Ka 94% te studenteve te punesuar ose ne studime te metejshme qe ne 6 mujorin e pare te diplomimit;

Aty do te mund te studioni:

  • Biochemistry & Molecular Biology
  • Chemistry
  • Environmental Studies & Sustainability
  • Mathematics
  • Neuroscience
  • Physics

Pervec studimit studentet kane dhe mundesine per tu argetuar ne ambjentet clodhese dhe sportive te kampusit, qe ndryshe quhet "The Forest".