Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences, me kampus ne qytetin e Groningen, eshte universiteti me i madh kerkimor ne Hollanden veriore. Gjithashtu eshte Hanze University of Applied Sciences eshte universiteti i pare qe hapi nje kampus internacional ne fushen e biznesit. Te gjitha programet Bachelor si dhe Master ofrohen ne Anglisht.

Programet e studimit ne Hanze jane:

 • Classical Music - Bachelor edhe Master
 • Jazz Bachelor
 • Communication and Multimedia Design, major Game Design
 • Data Science for Life Science
 • Design
 • Fine Art
 • Painting
 • Electrical and Electronic Engineering - Sensor Technology
 • Mechanical Engineering
 • Energy for Society 
 • European Master in Renewable Energy
 • International Business
 • International Communication - Bachelor dhe Master
 • International Finance and Control
 • Marketing Management
 • Master of Architecture
 • etj.

Qyteti i Groningen eshte nje qytet shume i qete studentor ku do te keni te gjitha mundesite per te qene i fokusuar ne studime. Gjithashtu qyteti ofron atraksione nga me te ndryshmet dhe nje jete aktive studentore. 

Jam shume e kenaqur me Hanze. Programi nuk eshte i tejmbushur me lende teorike ndaj kemi kohe te fokusohemi me shume ne praktike. E sygjeroj kete universitet per cdo student qe do te pergatitet mire ne te ardhmen. - Sara