George Mason University

George Mason University eshte institucioni me i madh kerkimor i Virginia-s, me vendodhje ideale ne Washington DC. Aty studentet mund te shijojne eksperienca multikulturore dhe akses ne intershipet dhe vendet e punes me te njohura dhe kerkuar ne vend.

Perse te studioni ne GMU?

 • Rankohet #78 i universiteteve me te mira ne US;
 • #176 i universiteteve me te mira ne bote;
 • #68 ne Top Shkollat Publikee ne "National University Rankings";
 • #59 ne listen e Top100 universiteteve te rejaa ne bote;

Aty do te mund te studioni programe Bachelor dhe Master ne dege si:

 • Business Administration
 • English
 • Bioinformatics Management
 • Forensis Science
 • Graphic Design
 • Software Engineering
 • Telecommunication etj.

Mesuesit ketu dine si ta vene ne perdorim potencialin e cdo studenti . Ata dine egzaktezisht ne c'menyre t'ju sjellin atyre sukses!  - Sayeda nga Bangladeshi.