Illinois State University

Si universiteti i pare publik ne Illinois, ISU ka evoluar me inovacion, por ka mbetur i rrenjosur ne traditen e tij mesimore. Komuniteti i kampusit eshte i perkushtuar ndaj suksesit tuaj, me fakultete qe sigurojne vemendje individuale per cdo student.

Disa nga motivet kryesore per te zgjedhur Illinois State University:

 • #9 ne USA per stuente internacionale;
 • #83 ne Top listen e shkollave publike;
 • 98% e stafit zoterojne gradet me te larta te fushes se tyre;
 • 18:1 raporti student - staf;
 • Me shume se 680 punesues rekrutojne punonjes direkt nga universiteti;

Disa nga deget kryesore qe mund te studioni ne kete universitet jane:

 • Accountancy
 • Art Technology
 • Fashion Design & Merchandising
 • Interior Design
 • MBA
 • Technology
 • Studio Arts etj.

Ne vazhdimesi te mjedisit akademik suportues, u mahnita dhe nga komuniteti intrnacional qe me ndihmoi te ndihesha i lidhur dhe komfort me kampusin. - Marfo nga Ghana.