Oregon State University

Oregon State University ka nje trashegimi te perdorimit te teknologjise progresive per te bere hulumtime novatore qe kane ndryshuar menyren si bota funksionon.
Universiteti inspiron studentet te mesojne, eksplorojne dhe te zgjidhin ceshtjet me te ngutshme me te cilat bota perballet, per nje te ardhme me te shendetshme, me te dobishme dhe me te qendrueshme.

   ✔OSU eshte pjese e "Top 1% Global University's";
   ✔Studentet e ketij universiteti bejne pjese ne Top 20% Best Paid Graduates in the US;
   ✔Programet Bachelor te Inxhinierise dhe Biznesit te ketij Universiteti jane renditur perkatesisht #70 dhe #128 ne bote;
   ✔Kampusi i Oregon State University cilesohet si kampusi me i sigurte ne te gjithe SHBA;

Ne OSU do te keni mundesine te studioni programe Bachelor dhe Master ne dege te ndryshme si:

  • Business Administration (MBA)
  • Computer Science
  • Civil Engineering
  • Global Health
  • Environmental  Sciences
  • Mathematics etj.

Ne OSU do te gjeni gjithcka qe nje studenti i duhet per te arritur objektivat e tij, librari e pasur, stadium i madh, palester, ambjente mesimore qe te ndihmojne te besh ate per cfare ke ardhur. Mund te them me plot gojen qe Oregon State University eshte gjithcka nje student mund te enderroje! - Roman nga Rusia.