University of Sunderland

University of Sunderland njihet si nje universitet mjaft miqesor. Ata mirëpresin studentë nga të gjitha anët e globit dhe kane një numër te madh aktivitetesh për ti ndihmuar studentet të bëjne miq të rinj dhe socializohen.

Zgjedhja e një universiteti nuk është gjithmonë e lehtë, por këtu janë vetëm disa arsye pse duhet te zgjidhni University of Sunderland.

  • Universiteti më i disponueshëm në Mbretërinë e Bashkuar për studentët ndërkombëtarë 
  • Top 20 në Britani të Madhe për 7 lëndë përfshirë Inxhinieri Mekanike, Turizëm dhe Media 
  • Top 10 në Britani të Madhe për Akomodimin e Studentëve
  • 94% e të diplomuarve janë në punë ose studime të mëtejshme brenda gjashtë muajve të diplomimit 
  • Kosto mjaft te uleta dhe shume te perballueshme , si tarifat e shkolles por dhe kostot e jeteses

Ne University of Sunderland do te keni mundesine te studioni programe Bachelor dhe Master ne dege te ndryshme si:

  • Biznes, Ekonomi, Finance dhe Menaxhim
  • Ligj,  Shkencat Humane dhe Shkencat Sociale
  • Informatikë dhe Inxhinieri
  • Shkencat Mjekësore

Rekomandoj shume që të studioni në Universitetin e Sunderlandit, jo vetëm sepse ju pajis me aftësitë e duhura për të mbijetuar në tregun konkurrues te punes, por gjithashtu ju jep baza te forta per te qene nje individ i pavarur dhe i suksseshem. Gjithashtu qyteti eshte shume me i lire dhe i perballueshem se qytetet e tjera ne Mbreterine e Bashkuar - Tom