University of South Florida

USF eshte nje institucion prestigjoz i fokusuar ne suksesin e studenteve dhe hulumtimet inovatore. I vendosur ne Tampa te Florida-s, universiteti ju jep studenteve mundesine te jetojne ne nje qytet metropolitan plot diversitet, i rrethuar nga plazhet dhe kohe me diell gjate gjithe vitit.

   ✔ USF eshte universiteti #3 me i perballueshem ekonomikisht ne USA;
   ✔ #140 nder universitetet me te mira ne USA;
   ✔ Pjese e grupit te universiteteve TIER 1;

Disa nga programet e shumta qe do te mund te studioni ne USF jane:

  • Architecture
  • Business 
  • Computer Science
  • Chemical Engineering
  • Educational Innovation
  • Global Sustainability
  • Liberal Arts
  • Microbiology
  • Urban Design etj.

USF ka nje program te mrekullueshem mjekesie dhe biznesi dhe une isha pak e dyzuar per kete pjese ne fillim. Universiteti me pelqeu shume dhe nuk e mendova dy here. Ketu eshte kaq ngrohte dhe plazhi eshte kaq afer.