Auckland University of Technology

Auckland University of Technology

Nje nga te paktet universitete ne Zelanden e Re, Auckland University of Technology vjen per te gjithe studentet shqiptar me me shume kuota se asnjehere fal krijimit te partneritetit me StudyCare. I lidhur me shumicen e kompanive te medha ne Zelande, Auckland University of Technology ofron nje mori mundesish per te gjithe studentet qe diplomohen nga ky universitet.

  • I listuar si nje nga pak univeristetet e bazuar ne kerkime shkencore.
  • Me nje qasje te jashtezakonshme ndaj kulturave te ndryshme dhe studenteve internacional.
  • Partneritete strategjike me institucione private dhe qeveritare.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Cfare me pelqeu dhe me terhoqi shume nga Auckland University of Technology eshte qasja e pedagogeve ndaj studenteve me ate perpjekjen e vazhdueshme per te te ndihmuar dhe kjo e ben cdo student te ndihet mire dhe te jape me te miren."-Vo nga Vietnami.