Washington State University

Qe nga 1890, Washington State University ka inspiruar gjeneraten e re me programe akademike highly-ranked, me hulumtime te rendesishme dhe me profesore te njohur ne te gjithe vendin. Kjo eshte dhe arsyeja pse rreth 250.000 studente kane ndjekur rrugen e suksesit pas marrjes se diplomes ne WSU.

Pse te zgjedhim Washington State University?

 • Pjese e grupit prestigjoz te universiteteve TIER 1;
 • #140 ne renditjen e universiteteve amerikane me te mira;
 • #5 ne renditjen per nga siguria qe kolegjet ne Amerike ofrojne;
 • Top 5 kolegjet qe i shtojne vlere karrieres se studenteve;

Ne WSU mund te studioni Programe Bachelor dhe Master ne dege si:

 • Architecture
 • Business
 • Computer Science
 • Fine Arts
 • Journalism
 • Political Science
 • Interior Design
 • Mechanical Engineering etj.

WSU eshte ndryshe. Nuk u ndjeva si i huaj kur erdha ketu. Egziston nje lidhje e shendetshme midis studenteve dhe institucionit - Adel nga Maqedonia.