Massey University

Massey University

Per te gjithe qe duan te provojne dicka te re akademikisht dhe duan te bejne me te miren e tyre, Massey University eshte nje nga universitetet e sugjeruar. I favorizuar nga vendndodhja, Massey University ka arritur te siguroje marreveshje me shume kompani qe operojne ne Zelanden e Re dhe kjo eshte me pas ne favor te te gjithe studenteve qe diplomohen nga ky universitet.

  • I listuar si nje nga pak univeristetet e bazuar ne kerkime shkencore.
  • Me nje qasje te jashtezakonshme ndaj kulturave te ndryshme dhe studenteve internacional.
  • Partneritete strategjike me institucione private dhe qeveritare

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Koha qe kalova ne kete universitet ishte periudha me e bukur e jetes time. Do ja rekomandoja gjithkujt te zgjedhe si pike startuese te karrieres nje eksperience ne nje nga universitetet me te mire ne Zelanden e Re."-John nga Nigeria