CATS College Boston

CATS Academy College Boston pershtat stilin e gjimnazit Amerikan me ate internacional. Kampusi shtrihet ne nje zone prej 23 hektaresh, me 42 klasa te ndryshme ku nxenesit kane hapsiren te marrin pjese ne aktivitete te ndryshme te sportit, artit, etj. Me statistika cdo nxenes i CATS college arrin te pranohet te pakten nga 4 universitete te renditur ne Top 100 ne bote. Kolegji eshte hapi kryesor drejt pergatitjes per studime te metejshme ne universitetet e Ivy League.

Programet te cilat mund te zgjidhni jane:

 

  • High School Diploma
  • English Programs
  • Semester/Year Abroad
  • High School Preparation Program
  • Summer Programs: STEM program/ Ivy League Program

Kolegji ofron akomodim ne kampus ne dy forma: dhome e ndare me nje nxenes tjeter ose dhome teke. Akomodimi eshte brenda ne kampus me nje distance prej vetem 5 minutash nga godina ku zhvillohet mesimi.

Per kete program mund te aplikojne nxenesit nga 14 deri ne 18 vjec.

Ne programin veror te Ivy Leagues mundesuar nga CATS College ne Boston kam mesuar shume me shume sec kam mesuar gjate gjithe viteve te 9-vjecares. Profesoret ishin shume te gjendshem per cdo pyetje qe kishim dhe programi ishte shume interesant. Tani kam aplikuar per programin High School ne menyre qe te pergatitem sic duhet per universitetet qe dua te aplikoj; Harvardin, MIT, Columbia, etj. - Alba