Glasgow Caledonian University

Behuni gati te studioni ne nje universitet qe i dedikohet teresisht suksesit tuaj te se ardhmes. Qe nga dita e pare ne Glasgow Caledonian University, do te inkurajoheni per te eksploruar ne karrieren tuaj dhe per te zhvilluar aftesite qe ju duhen per vendin tuaj te punes - cfaredo qe ju keni zgjedhur!

Disa nga arsyet pse duhet te zgjidhni GCU:

 • Top 200 universitetet e reja ne bote;
 • 95% e studenteve te diplomuar ne GCU jane te punesuar ose ndjekin studimet e metejshme brenda 6 muajsh nga diplomimi;
 • 100% student satisfaction persa i perket suportit; 
 •  95% student satisfaction persa i perket mesimit dhe burimeve mesimore;

Disa nga programet qe do te mund te studioni ne Glasgow Caledonian University jane:

 • Accounting and Finance
 • Biomedical Science
 • Computer Science
 • Electronic Engineering
 • Graphic Design
 • Marketing
 • Tourism Management etj.

Ambjentet mesimore te universitetit jane mjaft moderne dhe atmosfera eshte fantastike. Cdo gje qe te nevojitet e gjen ne kampus. - Nazrim