Manchester Metropolitan University

Nje universitet modern me studente nga e gjithe bota, Manchester Metropolitan University i dedikohet punesimit tuaj, pavaresish nga profesioni qe keni zgjedhur. Aty do te pergatiteni per vendin e punes duke zhvilluar aftesite tuaja industriale.

Nder te tjera, MMU rankohet:

  • Top 20 ne UK ne 14 fusha studimi;
  • Top 200 Universitetet e reja;
  • Nje nder universitetet me te medha ne UK, me me shume se 38.000 studente;
  • Vete Manchester eshte nje nder Top 10 qytetet me emocionuese ne bote;

Disa nga deget e programit Bachelor qe mund te studioni ne MMU jane:

  • Accounting and Finance
  • Design
  • Business Management
  • Hospitality Managemet
  • Marketing
  • SoftwareEngineering etj.

Kompanite e medha nuk njohin cdo diplome ne bote, por sistemi edukativ ne UK njihet dhe pranohet kudo - Muhammad.