London South Bank University

Universiteti i London South Bank ndodhet me kampus ne zonen e pare te Londres dhe ofron nje game shume te gjere programesh studimi te Bachelorit si dhe te Masterit. Universiteti mundeson gjithashtu  programe Foundation, Pre Master si dhe Pre Sessional English Course. Programet e Masterit ofrojne dhe Internship deri ne 5 muaj ne perfundim me nje nga shume kompanite partnere te universitetit. Pedagoget jane gjithmone te gatshem per pyetjet qe ju keni dhe per t'ju ndihmuar ne pergatitjen per hapat e metejshem ne studime si dhe ne tregun e punes.

Per studentet Shqiptare se fundmi vjen mundsia e Transferimit te Krediteve! 

Cfare ju duhet per te aplikuar ne universitet jane:

  • Foundation Year: IELTS 5.5, mesatare mbi 7
  • Pre Master: IELTS 5.5, mesatare mbi 7
  • Direct Bachelor: IELTS 6.0, mesatare mbi 7.5
  • Direct Masters: IELTS 6.5, mesatare mbi 7.8

Universiteti ofron ulje per studentet me mesatare mbi 8.5. 

"Sapo kam filluar programin tek LSBU dhe deri tani jam teper i kenaqur. Sapo erdha te gjithe me priten shume mire. Stafi eshte i adhurueshem. Programi qe kam zgjedhur ka internship ne fund dhe ne na jepet mundesia te qendrojme ne Angli per 5 muaj te tjere pas diplomimit. Jam shume i kenaqur me zgjedhjen time!" - Bledar