The University of Manchester

Si pjese e prestigjozit Russell Group, The University of Manchester ka nje reputacion te mbajtur mire ne fushen kerkimore dhe ne cilesine maksimale te mesimdhenies, ne ambjentet e tij mesimore ku nderthuret modernia me historiken.

Universiteti nder te tjera vleresohet si:

  • #38 ne bote;
  • University of the Year (2 vite);
  • #7 ne UK;
  • Fitues i 25 cmimeve Nobel;
  • #2 si universiteti me i kerkuar nga punedhenesit lider ne UK;

Aty do te mund te studioni dege te programit Bachelor si:

  • Bioscience
  • Humanities and Social Sciences
  • Engineering
  • Pharmacy
  • Psychology etj.

Kam zhvilluar aftesi te cilat ne vendin tim nuk do mundesha kurre ti zhvilloja. Universiteti, nder te tjera, me ofroi trajnim per intervista, gje e cila me ndihmoi te pergatitesha.  - Daniel.