Newcastle University

Newcastle University eshte nje nga themeluesit e grupit elitar Russell Group. Do te jetoni dhe studioni ne kampusin e vendosur ne qender te nje nga qyeteteve me te preferuar nga studentet. Mijera studente internacionale kane zgjedhur te pergatiten per karrieren e tyre te suksesshme ne Newcastle University dhe keto jane disa nga arsyet pse:

  • Klasifikohet si #22 ne UK dhe #141 ne bote;
  • Top 10 universitetet ne UK per eksperiencen studentore;
  • Top 20 universitetet e targetuara nga punedhenesit lider ne UK per 6 vitet e fundit;
  • Top 1% e shkollave te biznesit ne bote;

Disa nga programet Bachelor dhe Master qe mund te studioni ne Newcastle University jane:

  • Architecture
  • Biomedical Science
  • Business and Management
  • Physical Science
  • Engineering
  • Music etj.

Kam marre leksione nga eksperte te suksesshem boterore duke perdorur mjete bashkekohore dhe kerkime shkencore nga me te fundit. Me pelqeu pafund puna me grupet prestigjoze te research-it. - Vincent.