Newcastle University London

Duke sjelle nje anetar te Russell Group ne nje nga qendrat kryesore te biznesit ne bote, sic eshte Londra, ju do te perfitoni njekohesisht nga ky fakt dhe nga tradita e ekselences akademike qe Newcastle University ofron.

Pervec rankimeve qe Newcastle ofron, ne kampusin e tij ne Londer i bashkangjiten dhe disa te tjere si:

  • Vleresim me 5 yje per punesimin e studenteve te diplomuar;
  • Top 20 e universiteteve per fuqi hulumtuese;
  • Top 1% e shkollave te biznesit ne bote, me 3 akreditime;

Ne Newcastle University London do te mund te studioni:

  • Accounting and Finance
  • Business
  • International Business Management
  • International Marketing and Management

Fale mundesive lidhese qe universiteti ofron, kam bere disa kontakte te mrekullueshme. Si rezultat, tashme jam ne pune dhe po fitoj ekperiencen qe aq shume me nevojitet - Ania nga Polonia.