SUNY-State University of New York

SUNY-State University of New York

E ku ka me mire se te studiosh ne nje nga kryeqendrat e botes dhe padyshim qendren me te madhe ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes e sidomos me pas te studiosh ne State University of New York e duke qene ne gjendje te perfitosh nga komplet platforma qe ky universitet ka ofruar per te gjithe studentet e tyre. Deri ne 64 kampuse ne komplet shtetin e New York, SUNY-State University of New York tashme pranon me shume studente shqiptar se asnjehere tjeter.

  • Nje nga universitetet me impaktin me te madh ne tregun amerikan te punes nga ku mbi 97% te te diplomuareve arrijne te punesohen ne profilin e tyre brenda 6 muajsh pas diplomimi.
  • Me me shume se 600000 studente, SUNY-State University of New York te jep mundesine te nderveprosh me kultura dhe raca te ndryshme duke qene ne gjendje te perfitosh cdo gje te mire qe ata kane.
  • Sistemi edukativ me i madh ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes ku ne te perfshihen, universitete, community college dhe colleges te ndryshme ku secila ka specifikat e veta.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"E cfare mund te te mungoje nga nje qytet si New York, ku cdo gje e ke te aksesueshme dhe te hapur 24 ore ne 7 dite te javes. Pikerisht kjo gje me intrigon me shume nga New York dhe kjo ishte nje nga arsyet sepse une zgjodha SUNY."-Megan nga Italia