Brunel University London

E ku ka me mire se te studiosh ne nje nga Top 5 qytetet me te mira ne studentore ne bote dhe kete mundesi tashme ta jep dhe Brunel University London i cili kete vit ka hequr cdo kuote per studentet shqiptar te cilet nepermjet StudyCare do te kene mundesi dhe te aplikojne per Direct Entry. I favorizuar nga vendndodhja, Brunel University London e ka shume te thjeshte te terheqe studente vendas dhe te huaj.

  • Sipas Research Assessment Exercise, 90% e kerkimeve shkencore te universitetit cilesohen si te njohura nderkombtarisht.
  • E cilesuar me Silver Award per mesimdhenie nga "Teaching Excellence Framework".
  • I renditur ne Top 50 universitetet me te mira ne vend sipas te famshmes "Complete University Guide".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj

*Direct Entry Available*

"Jetesa dhe studimi ne Londer eshte nje eksperience qe duhet te provohet nga te gjithe duke qene nje nga vendimet me kompletuese qe mund te marre nje person."-Luka nga Kroacia