University of Portsmouth

I vendosur ne nje nga qytetet me atraktiv ne Mbreterine e Bashkuar, University of Portsmouth u jep mundesine studenteve te gershetojne studimet ne nje nga institucionet me te mira te edukimit me jetesen ne nje nga qytetet me te bukur dhe terheqes te Britanise se Madhe. I cilesuar nga mikpritja dhe ngrohtesia, University of Portsmouth e ka patur te lehte te terheqe studente te huaj dhe vendas.

  • I cilesuar si nje nga 100 universitetet me te mira ne bote te cilet kane vetem 50 qe cilesohen si universitete.
  • I renditur si universiteti i 25 me i mire ne Mbreterine e Bashkuar sipas "The Guardian".
  • E vleresuar me Gold Award per mesimdhenie gjate vitit 2019 sipas "Teaching Excellence Framework".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Jetesa ne Portsmouth ka qene nje eksperience ndricuese per te ardhmen time akademike dhe emocionale ku ndjej se me te vertete aty e kam krijuar karakterin tim dhe bindjet e mia. Mikpritja nga njerezit dhe universiteti kane qene te pakrahasueshme me asnje vend tjeter."-Mika nga Azerbaixhani.