University of Gloucestershire

Me nje kampus vibrant dhe perfshires, ambjente mesimore tejet moderne, fokus akademik dhe dege te lidhura ngushte me industrine e punes; ky eshte University of Gloucestershire me vendodhje ne qytetit historik Cheltenham.

   ✔ Universiteti ben pjese ne Top 5 e UK per mbeshtetjen e stuenteve internacionale;
   ✔ Ka nje perqindje te "student satisfaction" prej 94%;
   ✔ University of Gloucestershire ka mbi 80 klube dhe shoqata studentore pjese e te cilave mund te jesh dhe ti;
   ✔ Ofron mbi 3.000 vende pune dhe internshipe ne vit;

Aty do te mund te studioni ne fusha si:

  • Art and Design
  • International Business
  • Hospitality and Tourism
  • Events Management etj.

Dega per te cilen studioj eshte e dizenjuar mjaft mire dhe ploteson te gjithe interesat e mia per fushen qe kam zgjedhur. Gjithashtu stafi pedagogjik eshte gjithmone i gatshem per te me ndihmuar apo per te dhene sygjerime. - Barbara nga Brazili.