University of Swansea

I vendosur ne nje nga qytetet me atraktiv ne Mbreterine e Bashkuar, University of Swansea u jep mundesine studenteve te gershetojne studimet ne nje nga institucionet me te mira te edukimit me jetesen ne nje nga qytetet me te bukur dhe terheqes te Britanise se Madhe. I cilesuar nga mikpritja dhe ngrohtesia, University of Swansea e ka patur te lehte te terheqe studente te huaj dhe vendas.

  • I karakterizuar dhe i fokusuar te kerkimet shkencore University of Swansea eshte nje nder universitetet me success rate me te larte te kerkimeve shkencore ne Mbreterine e Bashkuar.
  • Nje nga 3 universitetet me te medhenj ne Wales, University of Swansea eshte destinacioni kryesor i studenteve vendas.
  • Programet e inxhinierive renditen nder 15 me te mirat ne te gjithe Britanine e Madhe sipas "Research Excellence Framework".

Studioni programe Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Cfare gjithmone me ka pelqyer nga studimi ne Mbreterine e Bashkuar eshte fakti qe diploma dhe niveli i edukimit eshte i njohur globalisht. Pedagoget jane shume te hapur ndaj studenteve dhe jane gjithmone ne perpjekje per te zhdukur barrieren qe ekziston ndaj tyre dhe studenteve gje qe e ben ambjentimin shume me te thjeshte."-Lukas nga Brazili