Florida Atlantic University

Nje nga shume universitetet ne Florida, eshte dhe Florida Atlantic University. Duke qene i vendosur ne nje qytet atraktiv dhe me shume njerez atehere dhe numri i studenteve eshte i larte per cdo universitet. Duke shfrytezuar te gjitha kompanite qe operojne ne Florida, nga ky universitet 96% e studenteve qe diplomohen arrijne te gjejne pune ne profilin e tyre brenda 6 muajsh pas diplomimi.

  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mira ne rang kombetar sipas "The Princeton".
  • Mbi 96% te te diplomuareve arrijne te punesohen ne deget qe kane zgjedhur brenda 6 muajsh pas diplomimi.
  • I bazuar ne kerkime shkencore, Florida Atlantic University i meshon fort ekselences akademike.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Cdo student ketu ka nje background ndryshe nga te tjeret dhe jo vetem studentet internacional. Fillova te komunikoj me njerezit dhe te gjithe kane eksperienca jete te ndryshme. Me beri shume pershtypje sesa shume mund te lidhesh me njerezit dhe e gjitha fale Florida Atlantic University."-Matteo nga Italia