University of Idaho

I vendosur ne pjesen perendimore te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, University of Idaho eshte ne gjendje te shfrytezoje te gjitha kompanite qe operojne ne Washington, Seattle dhe Wyoming, ne favor te studenteve te tij dhe ne favor te te gjithe kerkimeve shkencore. Tashme duke hequr cdo limit per studentet e huaj, University of Idaho pranon cdo student shqiptar qe aplikon nepermjet StudyCare.

  • Mbi $100 milion fonde te shpenzuara ne kerkime shkencore, University of Idaho i meshon fort kerkimeve shkencore.
  • I renditur ne Top 60 universitetet me te mira ne vend sipas "Washington Monthly".
  • I listuar i #150 ne listen e universiteteve me te mire hulumtues ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Studioni programe te ndryshme si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Cfare me beri pershtypje ne University of Idaho eshte vemendja ndaj detajeve dhe shtysa per te qene versioni me i mire qe cdokush mund te jete. Perkujdesja ndaj cdo studenti ishte e njejte dhe e palodhur nga te gjithe si stafi dhe pedagoget e universitetit."-Alesio nga Italia