University of New Hampshire

I vendosur shume prane Boston dhe New York, University of New Hampshire ka qene gjithmone i favorizuar per te krijuar marredhenie me kompanite qe operojne ne keto dy qytete te medha ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Ky universitet i jep mundesine cdo studenti te nderthure studimet me gjithcka ka per te ofruar Hartford si qytet duke qene nje nga qytetet me terheqese ne SHBA.

  • Nje nga pak universitetet i cili zoteron te treja, Sea Grant, Space Grant dhe Land Grant.
  • I cilesuar si nje universitet me aktivitet te larte ne kerkimet shkencore sipas "Carnegie Classification of Institutions of Higher Education".
  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mira ne vend sipas "Forbes".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Studimi dhe jetesa ne kete universitet kane qene nje tjeter sfide emocionuese per mua duke marr parasysh vendin nga ku une vi por padyshim qe ka qene e vlefshme e cila me ka ndihmuar te krijoj shoqeri dhe te njoh njerez te ndryshem."-Yao nga Kina