Hofstra University

Pergatituni per realizimin e endrrave tuaja ne Hofstra University!

Ketu do te mund te ndiqni klasa te inspiruara nga fusha industriale qe ju doni te ndiqni. Profesoret tuaj jo vetem qe jane eksperte te fushes, ata kane fituar dhe cmime dhe kane kontakte me liderat e biznesit. Per me teper, kampusi i universitetit eshte i vendosur ne Long Island, vetem 1 ore larg nga New York-u. 

Disa nga arsyet kryesore pse Hofstra University eshte i duhuri per ju:

 • Top 25% e kolegjeve amerikane;
 • E renditur #77 ne listen e "Best Value Schools"
 • 73% e studenteve te universitetit kane perfunduar nje internship para diplomimit;
 • Top 6% e te diplomuarve me paga me te mira;

Ne Hofstra University do te mund te studioni ne dege si:

 • Business Analytics
 • Computer Science
 • Creative Arts
 • Human Resource Management
 • Information System
 • MBA
 • Medical Physics etj.