Virginia Commonwealth University

I vendosur ne pjesen lindore te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, Virginia Commonwealth University tashme nepermjet StudyCare heq cdo kuote e limit per te gjithe studentet shqiptar qe deshirojne te studiojne ne kete universitet. Duke patur marreveshje me shume kompani qe operojne ne Virginia, Virginia Commonwealth University siguron cdo student per te ardhmen e ndritur e te sigurt qe e pret.

  • I krijuar ne 1838, Virginia Commonwealth University ka shume kohe qe krijon lideret e se ardhmes dhe vazhdon ta beje.
  • I fokusuar ne inovacionet, ky universitet sigurohet qe vit per vit te kete investime te reja ne facilitete, infrastrukture dhe kerkime shkencore.
  • I renditur ne Top 200 universitetet me te mira ne vend sipas te famshmes "Forbes".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"E kam shujuar pafund jeten ne Virginia. Studimi ne kete universitet ka qene nje eksperience fantastike, pasi stafi pedagogjik eshte shume ndihmues dhe suportues, pervec faktit qe jane eksperte ne fushat ku japin mesim."-Christian nga Kolumbia