IUBH

IUBH ofron programe parapergatitore, Bachelor, Master si dhe MBA ne dy kampuse: Berlin dhe Bad Honnef.

Programet jane 100% ne Anglisht dhe do ju pergatisin me se miri per nje treg internacional pune. Universiteti mundeson programe internshipi me shume kompani te ndryshme lokale Gjermane si dhe internacionale. Gjithashtu te gjithe studentet kane mundesine e nje Exchange program ose Semester Abroad. 

Programet e Bachelorit ndahen ne: 

 

 • International Hospitality Management
 • Hospitality Management
 • International Aviation Management
 • Aviation Management
 • International Event Management
 • International Marketing Management
 • International Tourism Management
 • Tourism Management
 • International Management
 • etj.

Programet e Masterit ndahen ne: 

 

 • Engineering Project Management
 • International Marketing Management
 • Leadership & Management
 • International Human Resource Management
 • International Finance & Accounting
 • International Business
 • IT Management
 • International Aviation Management
 • International Health Care Management
 • International Hospitality Management
 • Hospitality
 • Logistics & Transport
 • Marketing Management
 • etj.

Per me teper informacion klikoni ketu per te ndjekur nje video te shkurter universitetit IUBH.