Collège du Léman

Collège du Léman, me vendodhje ne Gjeneve, eshte nje nga kolegjet me te mira ne Zvicer, ku studentet marrin mbeshtetjen e duhur per te realizuar potencialin e tyre unik nepermjet nje qasjeje individuale ne arsiminin e tyre, brenda nje familjele globale studentesh.
✔ CDL pranon nxenes nga 2-18 vjec per programe:

  • Preschool
  • Primary School
  • Middle School
  • High School

✔ Gjuhet qe studiohen aty jane: Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht dhe Spanjisht;
✔ 1 nga 3 studente te CDL pranohet ne Top universitetet boterore;
✔Kampusi I Du Leman eshte i shtrire ne nje siperfaqe prej 5.000 metrash katrore, ku nxenesit do mund te gjejne gjithcka qe ju nevojitet per nje eksperience te paharrueshme. Ai oforn ndjesine e nje komuniteti te sigurte dhe njekohesisht ju jep mundesine te eksploroni gjithcka perreth jush.

Jam ndjere si ne shtepi qe ne momentin e pare qe kam ardhur ne CDL. Nxenesit e tjere ishin shume mikprites dhe 'houseparents' jane gjithmone aty nese ke nevoje te flasesh me dike. Po mesoj baletin dhe violinen. Kenaqemi aq shume sa gjate veres me mungojne! - Sofia.