University of Mississippi

Ole Miss është në mesin e një grupi të dalluar prej 115 institucionesh përfshirë Harvardin, MIT dhe Johns Hopkins, në kategorinë "renditja me e lartë". 
• #1 Kampusi më i bukur i në SHBA 
• Top 10 vendet më të mirë për të jetuar Niche.com, 2018
• Klasifikohet ndër 100 shkollat ​​më të mira të biznesit si dhe programi MBA në Top 50.
Universiteti i Misisipit, i njohur me dashuri si Ole Miss, kombinon programet akademike me mundësi unike kërkimore. Programet e studiuara në Ole Miss njihen nga botimet e industrisë në të gjithë botën.