University of Bristol

Universiteti i Bristol është një universitet shumë i rankuar pjesë e Russell Group me një reputacion fantastik. Nëse bëheni pjesë e këtij universiteti, do të bashkoheni me një komunitet global të studentëve nga më shumë se 150 vende, dhe do të shijoni jetën në një nga qytetet më interesante të Mbretërisë së Bashkuar.

Universiteti i Bristol ofron programe të ndryshme si: Foundation, Bachelor, Pre-Master dhe Master.

Universiteti renditet në vend të 8 në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Top 50 në botë.

Qyteti i Bristol renditet në vend të parë ndër qytetet e Mbretërisë së Bashkuar për sa i përket jetesës studentore.