San Domenico School

E themeluar ne vitin 1850 si shkolla e pare e pavarur ne Californi, San Domenico School ofron vlera studimi, reflektimi, komuniteti dhe sherbimi ne kampusin e saj me studente nga e gjithe bota. Studentet e kesaj shkolle vijne nga nje varietet gjeografik, social-ekonomik dhe kulturor me qellimin e perbashket per te shkelqyer ne studime dhe gjithashtu ne programe si muzika, atletika, artet, STEM e shume programe te tjera ku ata do te mund te gjejne qellimin e tyre dhe te zhvillojne aftesite e nevojshme per tu bere qytetare te botes dhe ajka e gjenerates se tyre.

San Domenico ofron 16 programe akademike, 14 lloje sportesh, klasa per Engineering dhe Robotics, klasa per art dhe muzike, etj. Nga keto programe studentet inkurajohen qe jo vetem te studiojne por edhe te reflektojne mbi te mesuarin, te gjejne qellimin e tyre dhe te shijojne jetesen ne komunitet, sepse nje edukimi i tille ku studimi dhe vlerat bashkohen, krijon me shume se studente te mrekullueshem - zhvillon njerez te mrekullueshem!