Steamboat Mountain School

Steamboat Mountain School mund te perkufizohet si vendi i arsimimit dhe aventures. Te dy keto aspekte bashkohen per te krijuar nje eksperience te paharrueshme mesimore.E vendosur ne Steamboat Springs, Colorado, kjo shkolle ofron mundesi te pafundme dhe plot gjalleri nga te cilat mund te perfitoni.

Steamboat Mountain School ka nje kurrikulum te jashtzakonshem college-preparatory, i zhvilluar nga mesuesit me interesante dhe te dedikuar qe keni njohur ndonjehere. Mesimdhenia eshte sfiduese dhe gjithperfshirese, zhvilluar ne klasa te vogla, duke ju dhene mundesine te perfshiheni thellesisht ne edukimin tuaj.

Kjo shkolle ju jep gjithashtu mundesine per aktivitete jashteshkollore si ski, hiking, climbing, mountain biking etj. dhe gjithashtu ka nje program kompetitiv per ski dhe snowboard, nga e cila kane dale disa skuadra skish ne SHBA dhe atlete olimpike.