Coventry University

Coventry University

Coventry University eshte nje nder Top Universities ne Mbreterine e Bashkuar i cili vjen prej pak kohesh me kampus gjithashtu dhe ne Londer. I hapur ndaj studenteve te internacional, Coventry University cdo vit pranon gjithmone e me shume studente shqiptar dhe jo vetem. Me vendndodhjen tashme ne Londer mundesite qe ky ofron per te gjithe studentet e tij jane te pafundme qe nga grupet e studenteve te mundesite e punesimit ne Londer e gjithcka tjeter.

  • Universiteti #13 me i mire ne Mbreterine e Bashkuar bazuar ne renditjen e "Guardian University Guide 2019"
  • Universiteti i Vitit sipas te famshmes "The Times and The Sunday Times Good University Guide 2019"
  • I vleresuar me Gold Award per mesimdhenien dhe marredhenien Pedagog-Student sipas "Teaching Excellent Framework (TEF) 2017"

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry* tashme per te gjithe studentet te cilet aplikojne nepermjet StudyCare.