Kingston University, London

Kingston University, London

I vendosur ne Londer, ne nje nga 6 qytetet me te rendesishme ne Bote, Kingston University London eshte vazhdimisht nje nga destinacionet kryesore te studenteve vendas e gjithashtu dhe atyre te huaj. I favorizuar nga vendndodhja, Kingston University ju jep mundesine te gjithe studenteve te studiojne ne nje nga qendrat kryesore ne bote dhe me pas te ken mundesine e punesimit dhe krijimit te nje karriere ne Londer.

 

  • Sipas nje kerkimi ne Mbreterine e Bashkuar, Kingston University nxjerr studente te cilet krijojne start-ups me shume se cdo universitet tjeter ne UK.
  • Mesimdhenia e Kingston Business School eshte e cilesuar si Esklente sipas "Higher Education Funding Council"
  • Me shume programe te cilat ofrojne vende punesimi si pjese e programit per te gjithe studentet qe e zgjedhin si opsion.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry* tashme per te gjithe studentet te cilet aplikojne nepermjet StudyCare.

"Tutori im i gjuhes Angleze me ndihmoi shume. Ai me ndihmoi me ndertimin e nje eseje duke filluar nga struktura e deri te menyra dhe cfare duhet te shkruaja ne gjuhe akademike ne menyre qe te ishte e ne formen e duhur."-Bella nga Italia