Istituto Marangoni

Istituto Marangoni

Instituti me i famshem i modes dhe design vjen per te gjithe studentet shqiptar nepermjet StudyCare. Istituto Marangoni eshte shtepia e emrave te famshem te modes mes tyre edhe Dolce&Gabbana dhe Moschino. Me kampuse ne vende te ndryshme si: Paris, Firence, Milano, Mumbai, Londer, Miami, Shanghai dhe Shenzhen, Marangoni i jep mundesine te gjitheve te zgjedhin se ku deshirojne ta ndertojne te ardhmen e tyre dhe se ku duan te studiojne e te jetojne.

 • Vazhdimisht e renditur ne Top 10 Fashion Schools ne bote sipas te famshmeve "Fashionista" dhe "QS World Rankings".
 • Me nje network, rrjet te gjere bashkepunimesh ne industrine e modes, te gjithe te diplomuarit nga Istituto Marangoni kane shansin te punojne ne kompanite me te medha te modes ne bote.
 • Modulet dhe programet e ndertuara ne menyre dinamike e lejojne cdo student te pershtatet me cfare kerkon kjo industri pas studimeve dhe e pergatisin ate per te ardhmen.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

 1. Fashion Design 
 2. Fashion Business
 3. Fashion Marketing
 4. Multimedia Arts
 5. Art History 
 6. Product Design
 7. Interior Design
 8. Etj

E zgjodha Istituto Marangoni per shkak te reputacionit qe nga ne industrine e modes dhe per arsyen se eshte nje nga 10 institucionet me te rendesishme te modes ne bote nga ku shume ikona te modes jane diplomuar. -Dana.