Merrimack College

Merrimack College 

I vendosur ne Massachuesetts, Merrimack College eshte nje nder universitetet prane Boston qe eshte qyteti #1 studentor ne USA dhe eventualisht ne bote. Fale vendndodhjes, Merrimack College e ka patur te thjeshte te krijoje marredhenie me te gjitha kompanite qe operojne ne Boston. Nje universitet i cili i ofron mundesite cdo studenti qe vec studimeve te mund te integrohet ne menyren amerikane te jeteses.

  • I njohur nga "U.S. News & World Report" si nje kolegj lider ne rajonin ku dhe eshte i vendosur.
  • I renditur gjithmone ne Top 15% te universiteteve te cilat sigurojne ne kthimin e investimit per cdo student sipas raportit te "Payscale 2013".
  • Sipas "Financial Engineer" programi i Menaxhimit ne Master rendit si nje nga 25 me te miret ne vend.

Studioni programe te ndryshme Masteri si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Pedagoget gjithmone me ndihmojne me materiale shtese per cdo problem qe une mund te kem ne kuptimin e leksioneve. E vleresoj shume qe ata marrin kohe nga koha e tyre dhe me ndihmojne mua akademikisht dhe me ndihmojne te rritem si person."-Fang Li nga Kina