Royal Roads University

Royal Roads University

Nje nga pak universitetet ne Kanada, Royal Roads University gjate ketij viti ka hequr kuotat per te gjithe studentet shqiptar duke pranuar te gjithe ata qe aplikojne nepermjet StudyCare. I favorizuar nga vendndodhja Royal Roads University eshte ne gjendje te siguroje cdo student me mundesi per te progresuar dhe per tu punesuar pas diplomimi ne kompani te ndryshme ne Viktoria, Kanada dhe Portland, SHBA.

  • I renditur universiteti me i mire ne Kanada sipas studenteve ne raportin e "Canadian National Survey of Student Engagement".
  • Mundesi internshipi pas diplomimit cka do te thote me shume eksperience per ju dhe nje mundesi e mire punesimi.
  • I cilesuar si nje nga kampuset me terheqese ne Ameriken Veriore cka e ben studimin dhe qendrimin shume te thjeshte dhe joshes per te gjithe studentet.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Studimi dhe diplomimi ne Royal Roads University me ka dhene mua eksperience dhe njohjet e duhura per te qene nje profesionist i zoti ne ate qe une bej. Diploma ime ka shume vlere ne vendin tim te lindjes e gjithashtu ne te gjithe bote."-Tim nga Kenia.