Brunel University

Brunel University London është një universitet privat kerkimor i vendosur në Uxbridge, Londër.

Universiteti mirëpret studentë nga më shumë se 110 vende, duke krijuar një komunitet të larmishëm ndërkombëtar.

Brunel ka tre kolegje akademike përbërëse:

  • Kolegji i Inxhinierisë, Dizajnit dhe Shkencave Fizike
  • Kolegji i Biznesit, Arteve dhe Shkencave Shoqërore
  • Kolegji i Shëndetit dhe Shkencave të Jetës

Datat e fillimit janë në Janar dhe Shtator.

Tarifat e universitetit fillojnë nga £16,850.