University of Westminster

Filloni karrieren tuaj ne nje nga universitetet me lidhjet me te mira komerciale me kompani te njohura globalisht ne Londer. Universiteti i Westminster eshte vertet kozmopolitan, me studente nga mbi 170 vende te botes, dhe nje vendodhje perfekte ne qender te Londres.

Ky universitet rankohet si:

 • Top 25 ne UK per nga efektiviteti i mesidhenies.
 • Top 10 e universiteteve internacionale ne UK.
 • 90% e research-it vleresohet si "e njohur internacionalisht".

Aty mund te studioni programe si:

 • Accounting
 • Architectural Technology
 • Business Management
 • Computer Science
 • Creative Writing 
 • Fashion and Textiles 
 • International Law
 • Politics
 • Psychology etj.

Universiteti i Westminster me pelqeu qe ne momentin qe arrita ne Diten e Hapjes. Atmosfera ishte shume e ngrohte dhe mikpritese, dhe ne te njejten kohe shume intelektuale. - Tomi nga Shqiperia.