James Madison University

James Madison University 

Me vendndodhje ne Virginia dhe shume afer Washington DC, James Madison University  eshte nje universitet i cili i ofron te gjitha per nje student, duke filluar nga cilesia e mesimdhenies te kerkesat e pedagogeve dhe deri te krijimi i klubeve studentore ku cdo student do mund te behet pjese dhe te integrohet sa me shpejt ne kulturen dhe menyren e jetes se vendasve. Tashme te gjithe studentet shqiptar mund te pranohen Direct Entry ne momentin e aplikimit nepermjet StudyCare.

  • Sipas "U.S. news & world report, 2016", James Madison University renditet si universiteti publik #2 me i mire ne pjesen Jugore te Shteteve te Bashkuara te Amerikes.
  • Me me shume se 350 klube dhe shoqeri studentore, te gjithe studentet mund te ndihen si ne shtepi dhe te gjejne se cilit klub i perkasin.
  • Ne raportin e "Bloomberg Businessweek", JMU-James Madison University ofron programi e 17 me te mire ne vend per Biznes.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"E zgjodha James Madison University per renditjen e tij ne degen e Biznesit dhe mund te them se qe nga ajo dite ky ka qene vendimi me i mire qe kam marr ne jeten time."-Faisal nga Arabia Saudite