Oglethorpe University

Ogleethorpe University

Nje tjeter universitet i vendosur ne Atlanta aty ku thuhet se cdo student internacional mund te gjeje veten dhe te ndihet si ne shtepi per shkak te mikepritjes vendase dhe nga menyra sesi Oglethorpe University trajton studentet e huaj dhe si stafi eshte gjithmone ne perpjekje per te ndihmuar studentet te arrijne te gjithe suksesin qe ata deshirojne te kene. Tashme me programe Direct Entry per te gjithe studentet shqiptar qe aplikojne nepermjet StudyCare.

  • Bazuar ne raportin e "U.S. News and World Report 2017", Oglethorpe University renditet ne Top 160 universitetet me te mire.
  • Me nje numer te vogel studentesh neper klasa, te gjithe studentet marrin vemendjen e duhur nga stafi dhe nga pedagoget.
  • Me me shume se 60 klube studentore ku te gjithe mund te regjistrohen aty ku deshirojne.

Studioni programe te ndryshme Bachelori si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Nje nga vendet me dinamike ne SHBA eshte dhe Atlanta dhe Oglethorpe University nuk ben ndryshim nga qyteti duke ofruar shume aktivitete mesimore dhe ekstrakulikulare ku cdo student mund te studioje dhe te gjeje veten ne kete universitet."-Natali nga Ukraina